leakomatic m4i vesivuotovahti vesivuotokytkin Putki Säätö Kuopio

Vesivuotovahti ja vesivuotokytkin Leakomatic M4i suojaa kiinteistöäsi käyttövesijärjestelmän vesivahingoilta

Leakomatic M4i valvoo paineistettua käyttövesijärjestelmää ja kaikkia sen liitoksia uusissa-, saneeratuissa- ja vanhoissa kiinteistöissä. Se suojaa rakennustasi käyttövesijärjestelmässä tapahtuvista äkillisistä putkirikoista, piilovuodoista ja tippavuodoista. Laite antaa hälytyksen poikkeustilasta missä ikinä liikutkaan ja sulkee automaattisesti veden ennen kuin isompaa vahinkoa ehtii syntyä.

Leakomaticin anturi on markkinoiden tarkin – se havaitsee jopa muutaman teelusikallisen kokoiset vuodot puolessa tunnissa. Tämän ansiosta havaitaan pienetkin piilovuodot, jotka usein ovat ensimmäinen merkki alkavista suuremmista vuodoista.

Kaikki kiinteistöt ovat erilaisia ja käyttävät vettä eri tavoin. Leakomaticin eri mittausten raja-arvot voidaankin määrittää uudelleen joka kiinteistölle. Mittaukset voidaan jopa kytkea pois päältä tarvittaessa.

leakomatic m4i vesivuotovahti ohjelmisto

Tiiviystesti

Turvaa talosi vesivuodoilta 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Useimmat vesivahingot aiheutuvat piilovuodoista.  Suurien vahinkojen välttämiseksi on tärkeää huomata vesivuodot niin aikaisin kuin mahdollista. Vain Leakomaticilla saat ainutlaatuisen tarkkuuden mittaukseen.

Pikatesti

Reagoi äkillisiin tippavuotoihin. Analysoi vedenkäytön viimeisen tunnin ajalta löytääkseen poikkeavuudet. Pikatesti ei ole yhta herkkä kuin tiiviystesti, mutta auttaa sinua löytämään helposti tavalliset käyttöviat, esimerkiksi tiputtavat hanat, jotka tuhlaavat sekä vettä että rahaa.

Virtaustesti

Turvaa vesivahingoilta varmistamalla, ettei vesi virtaa asetettua aikaa kauemmin. Virtausvuodon sattuessa voi hetkessä vuotaa huomattava määrä vesijohtovettä. Virtaustesti suojelee taloasi, vesilaskuasi ja ympäristöä. Eri asetuksilla säädät, kuinka kauan vesi voi virrata kun kiinteistö on käytössä tai tyhjillään.

Säästä rahaa

Vesivahinko voi tulla hyvin kalliiksi, vaikka sinulla olisikin vakuutus. Vesivahinkojen jälkeinen käyttökatkos kiinteistössä aiheuttaa usein huomattavia epäsuoria kustannuksia. Toistuvat vesivahingot kasvattavat myös korotettujen vakuutusmaksujen mahdollisuutta.

Leakomaticin patentoidut sensorit ovat herkkiä ja mittaustarkkoja, minkä ansiosta laitteella havaitaan pienetkin piilovuodot, jotka usein ovat ensimmäinen merkki suuremmista vuodoista.  On tärkeää, etta kaikki vuodot löydetään aikaisin. Näin estetään vahinkojen laajeneminen.

Säästä ympäristöä

Leakomaticin avulla panostat myös ympäristöön, seka omaksi etta kaikkien muidenkin hyodyksi. Ehkaisemällä vuotoja pienennät homeongelmien riskiä ja varmistat siten hyvän sisäilman ja kiinteistösi käyttäjien terveyden.

Joskus vedenlaatu on tärkein. Leakomaticin avulla tulet tietoiseksi vedenkäyttötavoistasi ja saat varmistuksen siitä, että kiinteistösi putkistot ovat tiiviit. Vesivahingon jälkeinen korjaustyö rasittaa ymparistöä huomattavilla hillidioksidipäästöilla. Voimme yhdessä välttää niitä ehkäisemällä vesivahinkoja.

leakomatic cloud m4i vesivuotovahti Putki säätö kuopio

Leakomatic Cloud

Leakomatic M4i:tä voit ohjata paikallisesti näyttöyksiköllä tai etänä Leakomatic Cloud pilvipalvelulla, joka:

  1. mahdollistaa Leakomaticin etähallinnan selaimella ja sovelluksella
  2. antaa yleiskuvan vuototestien tiloista
  3. mahdollistaa hallinta- ja käyttöoikeustasoja useammalle käyttäjälle
  4. välittää hälytystiedot yhdelle tai useammalle käyttäjälle, kuten esimerkiksi kaikille perheenjäsenille, vartiointiliikkeelle tai isännöitsijälle
  5. lähettää hälytysviestin push-viestinä tai sähköpostina tarpeen mukaan.

Sovelluksen tilastosivulla voit myös helposti seurata rakennuksesi vedenkäyttöä reaaliajassa sekä halutulta ajanjaksolta. Kaikki asetusmuutokset ja hälytystapahtumat tallentuvat myös järjestelmään myöhempää tarkastelua varten.

 

 

Miksi valita Leakomatic?

Leakomaticilla on perustamisestaan, eli vuodesta 2002 lähtien ollut selvä tavoite: estää käyttövesijärjestelmän vesivahingot. Tavoitteeseen päästäksemme olemme kehittäneet markkinoiden tarkimman vesivuotokytkimen, jonka jatkuvatoimiset vuototestit antavat sinulle täydellisen suojan vesivahinkoja vastaan.

Vesivahingot ovat jättiläismäinen ongelma ja ne ovat nykyisin suurin vahinkoriski omakotitalojen omistajille. Suomessa rekisteröidään vuosittain lähes 40 ooo vesivahinkoa. Vesivahinkoja sattuu uusissa, saneeratuissa ja vanhoissa kiinteistöissä – eli toistasataa päivässä.

Leakomaticin patentoitu sensori on kehitetty tunnistamaan erityisesti pienet vesivuodot ja sen vuoksi se keskittyy taloon tulevan veden osavuotoon. Näin erittäin pienet, piilovuodoille ominaiset virtaukset voidaan tunnistaa herkästi ja samalla voidaan havaita suurempien virtausvuotojen esiintyminen. Leakomaticin avulla voit olla varma, että putkiston saneerauksen jälkeen liitokset pitävät ja vaikka putki halkeaisi, laite katkaisee vedentulon. Vanhojen putkistojen käyttöikä voidaan maksimoida ja myös uudessa kiinteistössä voit luottaa, ettei vesivahinkoja tule mahdollisten rakennusvirheiden takia.

Leakomatic suojelee kotiasi 24 tuntia vuorokaudessa, ympäri vuoden, ja huolimatta siitä, oletko kotona, töissä tai matkoilla. Vesivahinkojen estäminen on nyt omissa käsissäsi.