Isännöintipalvelu Priima luottaa Kuopion Putki & Säädön ammattitaitoon

”Luotettava, yhteistyökykyinen, kehittyvä”, kuvailee isännöitsijä Harri Åberg isännöintipalvelu Priimasta pitkäaikaista yhteistyökumppaniaan, Kuopion Putki & Säätöä.

Isännöintipalvelu Priimassa työskentelevä Harri Åberg on toiminut alalla toistakymmentä vuotta ja käyttänyt vuodesta 2006 lähtien Kuopion Putki & Säädön palveluja niin suunnittelu- kuin toteutusvaiheissa sekä erilaisissa remonteissa ja vuotovaurioissa.

 

”Isännöintialalla on ensiarvoisen tärkeää löytää hyvä kumppani”

 

Esimerkiksi Kuopiossa sijaitsevassa Asunto Oy Pajupankossa Putki & Säätö on hoitanut lämmönjakolaitteiston suunnittelun ja toteutuksen sekä linjansäätöventtiilien uusimiset.

– Oikeastaan he ovat toteuttaneet tänne kaiken tarvittavan, Åberg linjaa. Koska yhteistyö Putki & Säädön kanssa on toiminut vuosikaudet hyvin, ostaa Isännöintipalvelu Priima lähes kaikki putkityöt ja lämmitysratkaisut sieltä. Pitkä yhteistyö takaa myös kustannustehokkuuden.

– Kustannustehokkuus syntyy siitä, että he tuntevat taloyhtiöt, he tietävät mitä vastaan tulee ja he pääsevät siksi suoraan asiaan. Heille ei tarvitse selittää samoja asioita moneen kertaan. Se on kustannustehokasta tietysti myös asiakkaallemme, Åberg lisää.

 

”Hommat on hoidettu kuten suunniteltu”

 

Haasteet taloyhtiöissä syntyvät äkillisistä tapahtumista, jotka usein sattuvat juhlapyhien aikaan. Tuolloin päivystyksen pitää reagoida nopeasti.

– Hyvin harvoin Putki & Säädön kanssa on ollut sellaista ongelmaa, ettei pääsisi eteenpäin. Olisikohan 10 vuoden aikana yksi kerta, kun he eivät ole pystyneet vastaamaan huutoomme. Yleisesti hommat on aina hoidettu kuten suunniteltu, Åberg kiittelee.

Putki ja Säätö on pystynyt toteuttamaan töitä myös nopealla aikataululla.

– Apu löytyy nopeisiin korjauksiin yleensä vuorokauden sisällä. Suunnittelua vaativiin töihin toki menee kauemmin. Koskaan meillä ei ollut ongelmaa siitä, ettei oltaisi pysytty aikataulussa, Åberg painottaa.

kuopion putkisaato putki säätö asiakastarinoita kokemuksia isännöintipalvelu priima

Putki & Säätö pysyy ajan hermolla

Åberg kertoo havainneensa yli 10 vuoden yhteistyön aikana, että Putki ja Säätö pysyy alan kehityksessä mukana. Pian Priima ja Putki & Säätö lähtevät soveltamaan uutta vuotoihin tullutta tekniikkaa, millä tuodaan vuotojen hallintatekniikkaa kiinteistöihin.

– He pysyvät ajan hermolla ja heiltä löytyy nykyaikainen tieto. He ovat jopa edelläkävijöitä joissain asioissa ja heiltä tulee meille myös vinkkiä mitä missäkin pitäisi ruveta tekemään.

 

”Jos heidät laittaa töihin, hommat tulevat tehdyiksi”

 

Åberg korostaa, että kun isännöintialalla oikea kumppani on löytynyt, ei vaihtaminen tule heti mieleen.

– On ensiarvoisen tärkeää löytää hyvä kumppani. Meillä on Putki & Säädön kanssa luottamuksellinen suhde ja tiedämme, että jos heidät laittaa töihin, hommat tulevat tehdyiksi. Kun kumppanuus on hyvää ja vakiintunutta, ei sitä pienestä syystä lähdetä muuttamaan. Meillä ja asiakkaillamme ovat hyvät kokemukset, joten miksi särkeä hyvää kuviota, Åberg summaa.

 

Etsitkö luotettavaa kumppania suunnittelusta toteutukseen?

Soita ja jutellaan tarkemmin, kuinka voimme auttaa.

Kuopio putki säätö lvi huolto asennukset korjaukset putkityöt Jari Vartiainen
Jari Vartiainen
Toimitusjohtaja
LVI-huolto, -korjaus ja -urakointi
017 617 1600
040 749 1450