Lämminvesivaraaja vuotaa?

lämminvesivaraaja vuotaa rikki kuopio putkisäätö putkimies

Lämminvesivaraaja vuotaa?

Lämminvesivaraaja on yksi niistä kodin laitteista, joita tulee ajateltua vasta, kun niihin tulee ongelmia.  Hyvä esimerkki tällaisesta ongelmasta on esimerkiksi lämpimän veden loppuminen kesken. Pahimmassa tapauksessa viallinen laite voi aiheuttaa vesivahingon. Ruostuminen ja tippavuoto ovat varoittavia merkkejä siitä, että varaajan vaihto uuteen on ajankohtainen.

Lämminvesivaraajien tekninen käyttöikä on mallista riippuen 10-20 vuotta. Tarkistat helposti lämminvesivaraajasta löytyvästä kilvestä, milloin laite on asennettu. Asennusvuosi osaltaan antaa osviittaa missä vaiheessa elinkaartaan varaaja tällä hetkellä on.

Asiantuntijamme auttavat perheellesi sopivimman varaajan valinnassa. Runsaasta valikoimastamme löytyy aina oikea lämminvesivaraaja jokaiseen kohteeseen vastaamaan niin vapaa-ajan asuntojen, kuin taloyhtiöidenkin veden tarpeeseen.

Minkä kokoinen lämminvesivaraaja tulisi valita?

Varaajan kokoon vaikuttavat esimerkiksi perheen koko, käytössä olevat vesilaitteet – kuten ammeet ja suihkujen määrä – kulutustottumukset sekä käytettävissä oleva latausaika (yö/päiväsähkö).

Teemme työmme aina avaimet käteen- palveluna, joten uuden varaajan asennuksen lisäksi viemme myös vanhan varaajan pois ja huolehdimme sen oikeaoppisesta kierrätyksestä.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja paranna asuinviihtyväisyyttäsi,

Putki & Säätö - Maalämpö Ilmalämpö Putkimies Kuopio - Logo

Palvelemme maanantaista perjantaihin klo 07.00 – 16.00.

Kuopion Putki & Säätö Oy

Tasavallankatu 44
70620 Kuopio
Y-tunnus: 0930044-8 (ALV rek.)

Puh: 017 617 1600 (vaihde)
Fax: 017 617 1640
tilaukset@putkisaato.fi

Päivystysnumerot sopimusasiakkaillemme:
017 617 1600 tai 0500 572 736

Henkilösähköpostimme ovat muodossa:
etunimi.sukunimi@putkisaato.fi